VvE-site.nl is nu VvE.nl

We zijn verheugd om aan te kondigen dat VvE-site.nl vanaf 1 januari 2024 verder is gegaan onder de nieuwe naam: VvE.nl.
Deze nieuwe naam is niet alleen makkelijker te onthouden, maar opent voor ons ook de deur naar nieuwe strategische mogelijkheden voor de toekomst.

Nieuwe naam, dezelfde service en organisatie

We willen benadrukken dat onze organisatie en de service die we bieden volledig hetzelfde blijven. Deze verandering betreft alleen onze domeinnaam en huisstijl en zal minimale invloed hebben op onze gebruikers. We doen er alles aan om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wat merken onze gebruikers van deze wijziging?

De VvE-site omgeving voor jouw VvE blijft qua functionaliteit ongewijzigd.

Jouw VvE heeft een eigen domeinnaam

Als jouw VvE een eigen domeinnaam heeft gekoppeld aan de VvE-site omgeving, merk je niets van de wijziging.

De VvE app

Als je de VvE-app op je iOS- of Android-telefoon/tablet gebruikt zal het app-icoon en de eerste afbeelding, zodra de app start, veranderen. De naam blijft ongewijzigd: VvE app.

Inloggen op de website

Website gebruikers (die inloggen via app.vve-site.nl) moeten na 1 januari eenmalig opnieuw inloggen op de nieuwe domeinnaam (app.vve.nl).
Het inlogscherm verschijnt vanzelf wanneer dit nodig is. Opnieuw inloggen is nodig om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig worden overgedragen naar ons nieuwe platform.

Hoe zit het met bookmarks en verwijzingen in e-mails?

Alle bestaande URL’s en verwijzingen naar VvE-site.nl worden vanaf 1 januari automatisch doorgestuurd naar de juiste pagina’s op VvE.nl. Dit betekent dat je geen problemen zult ondervinden bij het bereiken van de informatie en services die je gewend bent.

Nieuwe huisstijl en facturatie

Met de nieuwe naam komt ook een nieuw logo en huisstijl. Onze facturen zullen voortaan gestuurd worden vanaf VvE.nl en met het VvE.nl logo. Ook onze bankrekening wordt van naam gewijzigd naar VvE.nl.  We willen je vragen om deze wijziging ook door te geven aan de penningmeester of administrateur. Wij zullen deze aankondiging ook sturen naar het bij ons bekende e-mail adres voor facturatie.

Support

Wij zullen alle e-mails gestuurd naar @vve-site.nl automatisch doorsturen naar het corresponderende @www.vve.nl e-mailadres, zodat jouw supportvragen behandeld zullen worden zoals je van ons gewend bent. Wij willen je vragen om eventueel ons e-mailadres aan te passen in jouw adresboek.

Nieuwe diensten

We zijn verheugd om vanaf 1 januari direct een aantal nieuwe diensten te introduceren. Deze diensten staan los van uw VvE-site omgeving en zijn na 1 januari te benaderen via www.vve.nl.

Publiek Forum

Een veelgevraagde en nieuwe functie die vanaf 1 januari beschikbaar zal zijn op VvE.nl is een publiek forum. Het publieke forum biedt de mogelijkheid om ideeën en ervaringen uit te wisselen met andere VvE’s, waardoor je nog meer waarde uit onze community kunt halen. Om het extra makkelijk te maken, hebben we een technische koppeling gerealiseerd waardoor je (indien gewenst) op het forum kunt inloggen met dezelfde inloggegevens als die je voor VvE-site.nl gebruikt. Naast onze klanten kunnen ook VvE’s die geen bestaande klant zijn, hier een account aanmaken.

Voor het forum zoeken wij nog vrijwillige moderators. Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je je aanmelden via forum@vve.nl.

Bedrijvengids

Op VvE.nl lanceren we binnenkort ook een bedrijvengids waarin bedrijven een bedrijfspagina kunnen aanmaken.
Dit kan je helpen bij het vinden van relevante informatie en diensten voor jouw VvE.

Als je een bedrijf bent of kent dat hier mogelijk in geïnteresseerd is, dan horen wij dat graag via bedrijvengids@vve.nl.

Kennisbank en Blog

We werken er ook aan om een kennisbank op te bouwen met relevante informatie voor VvE’s, zoals bijvoorbeeld welke verplichtingen VvE’s hebben en subsidie mogelijkheden met betrekking tot verduurzaming. In ons blog plaatsen we twee keer per week informatieve artikelen die relevant voor jouw VvE kunnen zijn.

Ten slotte

Let op: De bovengenoemde (nieuwe) diensten zijn vanaf 1 januari uitsluitend via onze nieuwe publieke website (www.vve.nl) te benaderen.

We zijn enthousiast over deze verandering en geloven dat VvE.nl een nog beter platform zal zijn om je te ondersteunen bij jouw VvE-behoeften. We willen graag onze oprechte dank uitspreken voor jouw voortdurende vertrouwen in onze diensten.

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij de overgang, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@vve.nl. We zijn er om je te helpen en kijken ernaar uit om samen met jou te groeien op VvE.nl.

Dit bericht is gedeeld met alle sitebeheerders.
Heb je ergens hulp bij nodig? Onze support medewerkers staan voor je klaar!

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Het laatste VvE.nl nieuws in jouw mailbox. Meld je nu aan voor de VvE.nl nieuwsbrief!