Over VvE.nl

Over ons

Sinds januari 2024 zijn wij VvE.nl, voorheen bekend als VvE-site.nl. Onze geschiedenis gaat terug tot 2011 toen we begonnen onder de naam VvE-site.nl. 

Wat ooit begon als simpele web applicatie voor de eigen VvE in Hilversum, is op VvE-site.nl (nu onderdeel van VvE.nl) geëvolueerd tot volwaardige web- en mobiele applicatie. De VvE app van VvE.nl wordt door ruim 600 VvE’s verspreid door heel Nederland gebruikt.

Logo VvE.nl

Onze missie

Ons doel is om bestuursleden en eigenaren van Verenigingen van Eigenaren te ondersteunen en te voorzien van waardevolle informatie en tools.

Tegenwoordig bieden we veel meer dan alleen een softwareoplossing. VvE.nl is naast de VvE app uitgegroeid tot een uitgebreid platform met een schat aan kennis in onze kennisbank, actieve discussies in ons VvE-forum en een handige bedrijvengids voor VvE-gerelateerde diensten.

Wij streven ernaar om de VvE-community te versterken door een centrale hub te zijn voor het delen van expertise, het bevorderen van samenwerking en het faciliteren van effectief beheer van Verenigingen van Eigenaren.

Ons team

VvE.nl is een echt familiebedrijf. Naast onze vaste medewerkers werken wij met een callcenter en freelancers van over heel de wereld

martin3

Martin

Founder en Developer

Aart

Business development

Bianca

Finance

cor3

Cor

Marketing

Blijf op de hoogte

Het laatste VvE.nl nieuws in jouw mailbox. Meld je nu aan voor de VvE.nl nieuwsbrief!