Blog: Veilig opslaan van VVE documenten

Binnen een VVE heeft u te maken met veel documenten. Het bewaren hiervan vereist dan ook een goede structuur, anders wordt het rommelig en daardoor lastig om zaken later terug te vinden. Verder moeten documenten gedeeld kunnen worden met de juiste personen. Daarbij mag de privacy van eventueel betrokken personen niet vergeten worden. Al met al is het dus belangrijk dat dit goed georganiseerd is en dat u kunt vertrouwen op een veilige oplossing.

Documenten overzichtelijk bewaren

Veel VvE’s hebben te maken met een zelfde type documenten. Denk maar eens aan notariële aktes, overeenkomsten met huurders, papierwerk aangaande het onderhoud, notulen, rapporten en ga zo maar door.

Bepaalde mappen met documenten mogen alleen binnen het beheer van de VvE worden gedeeld. Anderen dienen ook voor de huurders inzichtelijk te zijn. Dit vereist een goede structuur én beveiliging. Die structuur kunt u zelf vormgeven in de gebruiksvriendelijke applicatie. Door rechten toe te kennen aan mappen, heeft u als bestuur in de hand wie toegang heeft tot de opgeslagen bestanden.

Onbeperkte opslag van uw VvE documenten

In de applicatie van VvE-site.nl vindt u de ideale oplossing voor dit probleem. Via deze software kunt u eenvoudig het beheer van uw VvE uitvoeren, inclusief veilige en overzichtelijke opslag van documenten. Die opslag is overigens onbeperkt. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over grote hoeveelheden documenten of foto’s én u hoeft zelf niet voor harde schijven te zorgen om alles op te slaan. Op de server worden alle documenten ook nog eens automatisch versleuteld, zodat de inhoud hiervan niet voor anderen inzichtelijk is.

Ontdek de andere voordelen van VvE-site

Naast het beheer en delen van VvE documenten, heeft de applicatie van VvE-site nog meer te bieden. Zo kunt u eenvoudig communicatie ontwerpen, opstellen en versturen, ook met bijlagen. Het bijhouden van de ledenadministratie is nog nooit zo makkelijk geweest. Leden kunnen worden uitgenodigd maar ook een bestaand ledenbestand van snel en gebruiksvriendelijk worden geïmporteerd. Ook biedt de software de mogelijkheid voor het opstellen van agenda’s en digitaal stemmen om zo de meningen van VvE leden te kunnen uitvragen. Het is zelfs mogelijk om online te vergaderen.

Probeer VvE-site nu gratis

Wilt u weten of de VvE-site software voldoet aan uw verwachtingen? Vraag dan een gratis demo aan of probeer 30 dagen gratis. Na de proefperiode kunt u de instellingen behouden en op die manier gebruik blijven maken van de software.
Voor vragen staan we u natuurlijk graag te woord. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Het laatste VvE.nl nieuws in jouw mailbox. Meld je nu aan voor de VvE.nl nieuwsbrief!