VvE-site op de beurs bij De Landelijke Week van de VvE

VvE-site.nl is van 25 t/m 29 januari 2021 te vinden op de virtuele beursvloer van de landelijke week van de VvE en we zouden het leuk vinden om je bij onze stand te ontmoeten! Lees in dit artikel wat de Landelijke Week van de VvE voor jou kan betekenen.  

Wat is de Landelijke Week van de VvE?

Ieder jaar organiseert VvE Belang, belangenorganisatie voor de appartementseigenaar en de VvE, informatiebijeenkomsten om belangstellenden informatie te bieden over bestuur, beheer en onderhoud van de appartementencomplexen. Om dit Corona Proof te laten plaatsvinden organiseert VvE Belang dit jaar een uniek digitaal evenement: de Landelijke Week van de VvE.

Het digitale evenement vindt plaats van maandag 25 tot en met vrijdag 29 januari en is GRATIS te bezoeken door iedere belangstellende. Er is een programma samengesteld, welke elke dag geopend wordt door een bekende Nederlander (maandag 25 januari zal dit Minister Kajsa Ollongren zijn). Deelnemers kunnen informatie vergaren via diverse presentaties, onder andere over duurzaamheidenergiebesparing en goed bestuur, webinars, rondetafelgesprekken en last but not least; de virtuele beursvloer. Hier presenteren bedrijven zich en kun je in contact komen met deze bedrijven via live chat.

Dit is voor jou!

Deelname is geschikt voor iedere bewoner van een appartement en is geheel gratis.
Dus woon jij in een appartement en zou je graag meer inzicht willen hebben in diverse thema’s rond de VvE, dan is deelname aan deze beurs echt voor jou!

In deze vijf dagen is het dus mogelijk om alle informatie te vergaren die voor jou of jouw VvE interessant kan zijn. Vanaf 10 uur is de beurs geopend. Net zoals bij een fysieke beurs is het mogelijk om de virtuele stands de gehele dag te bezoeken. Vanuit het programma kun je onderwerpen kiezen waar je meer over wilt weten. Je hoeft dus ook niet de hele dag deel te nemen. Haal er uit wat voor jou interessant is.

Aanmelden

Via deze link is het mogelijk om je aan te melden voor de Landelijke Week van de VvE van VvE Belang. En als je denkt; “hé dit vindt mijn buurman misschien ook interessant?!” VvE Belang heeft een brief gemaakt die je kunt verspreiden binnen jouw VvE. Kijk voor meer informatie op vvebelang.nl of www.landelijkeweekvandewww.vve.nl.

We hopen je volgende week te ontmoeten bij onze virtuele beursstand!

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Het laatste VvE.nl nieuws in jouw mailbox. Meld je nu aan voor de VvE.nl nieuwsbrief!