Software van VvE-site nu op Bestuur.nu beschikbaar voor alle verenigingen

Er is het afgelopen jaar veel vraag geweest vanuit de leden van VvE’s die wij als klant hebben of de software van VvE-site ook gebruikt kan worden voor andere typen verenigingen waar (online) samenwerking nodig is. Wij hebben hiervoor achter de schermen ons best gedaan en met als resultaat is de nieuwe website van Bestuur.nu ontstaan!

Voor wie is Bestuur.nu?
Denk bijvoorbeeld aan: Recreatieparken, bungalowparken, bedrijfsverzamelgebouwen, ondernemersverenigingen, winkeliersverenigingen, stichtingen, sportclubs, gemeenteraden, studentenverenigingen, supportersverenigingen, resorts, wijken, straten, buurten, projectgroepen. 

Wat kan je op Bestuur.nu?
Op Bestuur.nu kan je net als op VvE-site een eigen site openen, maar dan niet specifiek voor VvE’s. De module appartementen heet bijvoorbeeld op Bestuur.nu stemrechten, maar kan je bijvoorbeeld ook vervangen door bungalows of woningen. Verder is alles zoals je het op VvE-site met jouw VvE gewend bent en kan je dus ook gebruik maken van digitaal vergaderen en stemmen, documenten delen en communiceren. Naast de website staan er natuurlijk ook Bestuur.nu apps voor je klaar in de appstore van iOS en Android.

Interessant voor jouw vereniging?
Gebruikt jouw VvE de software van VvE-site en ben jij enthousiast over hoe het werkt? Denk dan eens na of jij in een vereniging zit waarbij deze software handig kan zijn! Ga naar www.bestuur.nu en meld jouw vereniging aan.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Het laatste VvE.nl nieuws in jouw mailbox. Meld je nu aan voor de VvE.nl nieuwsbrief!